Home   |  Contact   |  Locations
B. Braun Bulgaria


 
Home > Отдели

Отдели

Една компания – 3 отдела посветени на здравето. Б. Браун има репутация на компания с компетентност и висок стандарт, изградени на основата на 170 годишен опит.

Качество във всичко, което правим

Ние предлагаме изключително широка гама медицински продукти, които са задължително допълнени с висококачествени услуги. Нашият успех повлиява благоприятно на способността ни да развиваме нови продукти, услуги и системи, често в партньорство с болници, университети и други специалисти.
Работата в Б. Браун е организирана в три различни отдела:

 

Hospital Care (Болнично лечение) – медицинска технология, която подпомага възстановяването
Широката продуктова гама на отдел “Болнично лечение” включва медицински изделия и фармацевтични продукти за еднократна употреба, в областта на анестезиологията и интензивната медицина.Повече информация за този отдел, можете да намерите .


Aesculap (Ескулап) – всичко необходимо за една операция
Отдел “Ескулап” предлага продукти и услуги, които се използват в операционните зали. Предлага се уникална програма от продукти за всички хирургически процедури, покриващи хирургически интервенции и техники, затваряне на рани и поддръжка на инструментариума.
Като пионери в навигираната имплантология ние сме на предната линия на хирургическата и ортопедична иновация.Повече информация за този отдел, можете да намерите.


Out-Patient Market (Отдел “Извънболничен пазар”) – нови хоризонти в домашната грижа
Отдел “Извънболничен пазар” предлага гама от продукти и услуги за успешното лечение на пациентите в дома им. Основните терапевтични области са “Грижа за стомирани пациенти”, “Диабет”, «Дезинфекция и хигиена» и “Урология”. Ние създаваме уникални продукти в партньорство с нашите клиенти.Повече информация за този отдел, можете да намерите.