Home   |  Contact   |  Locations
B. Braun Bulgaria


 
Home > Новини > Новини

Новини

Тук, можете да намерите най-атуалните новини за Б. Браун Медикал ЕООД

2017-04-03

Inkospor

Спортни и хранителни добавки за активен и здравословен начин на живот

Inkospor е утвърдена в Европа марка за спортни и хранителни добавки за активен и здравословен начин на живот.
Изследванията, производството и осигуряването на качеството на продуктите на марката се извършва от дружеството-майка Nutrichem Diät+Pharma GmbH в Германия.
Като производител на медицински и фармацевтични продукти Nutrichem Diät+Pharma GmbH е обект на много стриктни производствени стандарти, които далеч надхвърлят типичните изисквания за спортни хранителни добавки. Същите високи стандарти за качество покриват и продуктите с марка Inkospor.
Вече 35 години Inkospor разработва и произвежда продукти с най-висока степен на чистота, сертифицирани в съответствие с DIN ISO EN 9001, прилагайки принципите на GMP (Good Manufacturing Practice) и непрекъснат контрол на качеството.
Основната база на Inkospor се намира в град Рот, Германия. Тя разполага с модерни производствени мощности, напълно автоматизирани складови помещения и екип от високо квалифицирани специалисти – диетолози, технолози по храната и биохимици.
Вече и в България Inkospor предлага следното продуктово портфолио от спортни и хранителни добавки за активен и здравословен начин на живот:
 Протеини (суроватъчен, матрици, соев)
 Аминокиселини ( BCAA, в свободна форма)
 RTD (готови за употреба) напитки, на млечна и водна основа
 Азотни бустери
 Въглехидратни пудри и напитки
 Витамини и минерали
 Протеинови барове