Sharing Expertise against #coronavirus

#wearebusy, защото клиентите ни са

Пандемията от коронавируса изисква всички работещи в системата на здравеопазването и извън нея да споделят експертни знания и да си сътрудничат.

РАБОТИМ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО

Да, #wearebusy – защото клиентите ни са: работим за подобряване и защита на здравето на хората по света. Пандемията от #Covid19 изисква от нас да предприемем правилните мерки, за да осигурим надеждни доставки на животоспасяваща апаратура, докато клиентите ни се борят за здравето на първа линия. Нека всички да работим: #flatteningthecurve. 

ИНТЕНЗИВНО ПРОИЗВОДСТВО

Да, #wearebusy – защото клиентите ни са: Производството на медицински изделия е с първостепенно значение, особено в сегашния период на пандемия от #Covid19. Работим постоянно, за да осигури непрекъснати доставки от нашите решения. Благодарим на всички колеги за тяхната подкрепа, а също и на нашите партньори и доставчици. Имаме нужда от съвместни усилия, за да успеем да опазим и подобрим здравето на хората по света.

Непрекъснато производство на решения за инфузионна терапия

Торе Хайнман е един от продуктовите ни мениджъри в главния офис. В момента можеше да работи от вкъщи по маркетинговите си планове. Вместо това замени кабинетното си бюро с вечерната смяна на производствената линия за производство на нашите помпи Infusomat® и Perfusor® compact plus. „Прибирам се вкъщи в полунощ след смяната, а децата ме събуждат рано на другата сутрин, а след това съпругата ми отива на работа. Горд съм, че допринасям за нещо важно по време на пандемията от COVID-19“, казва Торе. Подкрепата от него и от много други колеги е изключително важна, за да се отговори на повишеното търсене вследствие на пандемията от #Covid19. Благодарим на всички наши колеги по целия свят за тяхната подкрепа.

Увеличаване на производството на средства за инфекциозна защита

За персонала ни в Центъра за високи постижения в областта на инфекциозния контрол в Земпах, Швейцария, това означава, че - докато другите си стоят вкъщи - те трябва да не спират производството на продукти за здравеопазването, като например дезинфектанти за ръце, повърхности и инструменти. Поздравяваме екипите ни по целия свят и им благодарим за приноса. Останете си вкъщи, за да могат те да останат на производствената линия. Работим за #flatteningthecurve. Останете здрави.

РАБОТИМ, ЗА ДА ПОМОГНЕМ

В много части на света здравните работници правят всичко възможно, за да помагат на пациентите. Проф. Лука Лорини е директор на спешното отделение в Бергамо, Италия, и споделя уникалните си преживявания по време на пандемията от #Covid19. Възхищаваме се на него и на много други здравни работници за отдадеността и се радваме, че е позитивно настроен: „За щастие все пак има положителни моменти, върху които да се съсредоточи човек: пациентите, които се възстановяват от вируса“. Благодарим на професор Лорини и на здравните работници по целия свят за изключителната им подкрепа!

Вижте положителното: пациентите се възстановяват


„Докато се прибирах късно една вечер си мислех за негативните, но и за позитивните моменти при пандемията. Негативните, разбира се, ги виждаме ежедневно: заразени хора, които умират, камиони, транспортиращи ковчези на починалите, а и начинът, по който хората умираха – без да са заобиколени от онези, които ги обичат. Но за щастие има и положителни моменти, върху които да се съсредоточи човек: пациенти, които се възстановяват от коронавируса“. Проф. Лука Лорини

Грижа за собственото здраве

Полезен материал за специалисти

РАБОТИМ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ДОСТАВКИ

По време на пандемията от #Covid19 доставките към нашите клиенти и от производствените бази до над 150 държави е основен проблем и предизвикателство за екипа ни по веригата на доставки в целия свят. Даваме най-доброто от себе си, за да поддържаме потока на доставките, и благодарим на нашите служители, логистични партньори, институции и клиенти за страхотното сътрудничество. Нека всички да работим: #flatteningthecurve

Благодарение на партньори като Lufthansa Cargo или DB Schenker можем да се стремим към осигуряване на непрекъснати доставки за нашите клиенти от сектора на здравеопазването. В този пример успяхме да се възползваме от наличието на пътнически полет, за да транспортираме бързо важна апаратура, докато при обичайни обстоятелства бихме избрали различен вид транспорт.

РАБОТИМ, ЗА ДА ОСИГУРИМ ГРИЖИ

По време на пандемията от #Covid19 силно уязвимите групи изискват специално внимание, като например грижата за пациенти с бъбречни заболявания. Ето защо инфекциозната защита е от първостепенно значение с оглед защита на здравето на хората с бъбречни заболявания. Благодарим на колегите си и на здравните работници по целия свят за подкрепата им. Нека всички да работим за #flatteningthecurve

Д-р Хугаева от Ставропол, Русия, споделя: „Работата в бъбречен център се различава от тази в други медицински области. Лекарят в бъбречния център не е просто здравен специалист, който лекува пациент за даден период от време. Лекарят в бъбречния център е човек, на който може да се наложи да се грижи за пациентите си през остатъка от живота им. Пазим здравето на пациентите като собствено семейство“. Благодарим на Алена и на всички здравни работници за усилията и грижите в трудния период на пандемия от #Covid19.

РАБОТИМ, ЗА ДА ОСИГУРИМ СЪДЕЙСТВИЕ

Отделът за съдействие на клиенти на B. Braun се справя ежедневно с повишеното търсене вследствие на пандемията от #Covid19, отговаряйки на клиентски въпроси и оказвайки съдействие за здравни грижи в целия свят. Благодарим на екипите за отличното им съдействие, а също и на клиентите ни за конструктивния диалог и успешното сътрудничество.

Само през март екипът ни за съдействие на клиенти в Бразилия получи >15 000 имейла и обаждания, в резултат на които бяха подадени над 10 000 поръчки. Впечатляващ ръст вследствие на пандемията от #Covid19. Изказваме огромна благодарност на екипа, който се справи успешно, работейки от вкъщи, организирайки грижи за деца и други дейности. Благодарим за приноса 

РАБОТИМ, ЗА ДА ПРЕДОСТАВИМ ОБУЧЕНИЕ

Заедно с Академия „Ескулап“ над 200 000 здравни специалисти преминават обучение от B. Braun всяка година – повечето под формата на практическо или присъствено обучение. По време на пандемията от #Covid19 цифровите формати бяха особено необходими за опреснителните обучения в областта на инфекциозната защита, безопасната инфузионна терапия и други теми, свързани с интензивни грижи и хирургически операции. Организацията ни в Китай например е #busytraining и свързване на хиляди специалисти в цифрови диалози.

Присъединете се към обученията ни

РАБОТИМ, ЗА ДА ЛЕКУВАМЕ

Докладът за състоянието на СЗО от 7 май предоставя 108-ата актуализация относно ситуацията с пандемията в света. Шокиращо е да се види колко огромно е влиянието на вируса върху ежедневието ни - като специалисти в здравеопазването, като хора със семейства. Горди сме, че можем да оказваме подкрепа според възможностите си и да видим, че към момента оцеляват 93%.

РАБОТИМ, ЗА ДА ОСВЕДОМЯВАМЕ

Следващата история

Здравните работници, както и нашите служители, дават най-доброто от себе си, за да помагат на хората по света да преживеят пандемията. Ще споделим няколко кратки истории на клиенти за това как те се справят със ситуацията и какво се случва в момента около тях. А също и какво се случва в B. Braun и какво успяват да постигнат служителите ни в този труден период. Споделяме тези интересни преживявания редовно, но го правим в съкратена и опростена форма, тъй като #wearebusy, защото клиентите ни са. Смятаме, че е важно да споделяме усилията, идеите и силата, които хората мобилизират в тази извънредна ситуация. Искаме също така да изразим благодарността си към нашите клиенти, партньори и служители. 

Следете корпоративните ни новините в LinkedIn

BUSY SHARING EXPERTISE